I-divisioona WaTC-Break Point 1-3, Vaasan Tenniscenter 14.10.2017

15.10.2017

1. pelaajien ottelussa Ilkka Mäkelä hävisi tasainen taistelun jälkeen Juho Paukulle, jonka pelirutiini ja pelikokemus ratkaisi ottelun. Lisaksi Ilkan syöttöpeli ei toiminut ottelussa. Ottelun toinen erä päättyi 2-6.2-6 Juho Paukulle.

2. pelaajien nuori tennislupaus Isac Linden voitti kokeneen Konsta Finnilän ja hän  piti syöttönsä ensimmäisessä erässä ja voitti sen tiebreakin kautta 7-6, toisessa erässä peli kulki vahvojen lyöntien ansiosta erinomasiesti ja erä päättyi 6-0 Isacille,

3. pelaajien Jaakko keski-Nisula taisteli hyvin ensimmäisessä erässä, mutta Ville Sippalan hyvä pelivire ratkaisi erän lukemin 6-3. Toisessa erässä Jaakon taistelutahto tuli esille ja erä ratkesi vasta tiebreakissa, missä Jaakko johti 5-2, mutta taipui lopulta lukemin 9-7.

Nelinpelissä ensimmäistä kertaa yhdessä pelanneet WaTC:n Isac Linden ja Ilkka Mäkelä voittivat erän vastustajilta Juho Paukulta ja Ville Sippalalta tiebreakin kautta 7-6, mutta hävisivät toisen erän 3-6 ja lopulta 3. erän tiebreakin selvästi 10-4. Hyvä taistelun kotijoukkueen pelaajilta.