I-divisioona WaTC-PVS 1-3, Vaasan Tenniscenter 13.01.2018

14.1.2018

Wasa Tennis Clubin miesten edustusjoukkueen sarjakausi jatkui kotiottelulla Porin Verkkopalloseuraa. WaTC tarvitsi pisteitä, jotta mahdollisuus suorasta sarjapaikan säilymisestä olisi realistia.
WaTC aloitti vahvasti, kun Jonathan Ånäs 3.pelaajien ottelussa vei kotijoukkueen 1-0 voittamalla Juuso Lymyn luvuin 6-1 6-2.
Hetkeä myöhemmin PVS:n Patrick Stenfors tasoitti tilanteeseen 1-1 voittamalla ykköspelaajien kohtaamisessa Ilkka Mäkelän suoraan kahdessa erässä luvuin 6-3 6-2.
Kakkospelaajien kohtaamien oli todellinen jännitysnäytelmä, kun WaTC:n Isac Linden ja PVS:n Marcus Stenfors tarjosivat Vaasan tennisyleisölle todellisen jännitysnäytelmän omassa ottelussa. Kotijoukkueen harmiksi ottelu kääntyi Marcus Stenforsin eduksi Isac Linden yhdestä ottelupallosta huolimatta lukemin 7-5 3-6 11-9. Tämän jälkeen alkoi nelinpeli, jossa WaTC laittoi kaksikon Mäkelä/Ånäs kehiin Stenforsin poikia vastaan. Ensimmäinen erä oli täydellistä kotijoukkueen näytöstä, jossa Mäkelä/Ånäs pelasi huikealla tasolla viemällä 6-3 avauserän. Toiseen erään PVS ryhdistäytyi ja vei jännittävien vaiheiden jälkeen toisen erän 7-5 ja samalla kolmannen erän tiebre,akin 10-2.

Kotijoukkue WaTC sai yhden tärkeän pisteen ja taistelee yhä suorasta sarjapaikasta mutta kotijoukkueelle jäi katkera maku, sillä tässä pelissä olisi tarjolla ollut vähintään tasapeli.
Seuraava ottelu WaTC pelaa vieraspelin 10.2 Jyväskylän Tennisseuraa ( JTS)  vastaan, joka on elintärkeä ottelu sarjapaikan pysymisen kannalta.